Fysio Lijnbaansgracht

Barbara Roodnat - Direct een afspraak maken? Bel 06-29889118

WELKOM!

 

De algemene voorwaarden omtrent Corona gelden nog steeds! 


Verder is van belang dat u gemaakte afspraken tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) afzegt. Anders worden kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

Behandelmethoden

Losmaken van een gewricht of spieren bij pijnklachten en stijfheid als gevolg van een blokkade of spierverkorting. Dit kan gebeuren door overbelasting, verkeerde belasting maar ook door te weinig bewegen.

Medical taping kan gebruikt worden als ondersteuning van een behandeling. Hierbij wordt elastische tape op een spier of rond een gewricht gelegd, met als doel pijn te verminderen, de bewegelijkheid te verbeteren of juist rust te geven bij een blessure.

Oefentherapie kan een belangrijke aanvulling zijn op de behandeling. Iets wat de vast zit of juist te weinig stevigheid heeft kan niet zonder eigen inzet verbeteren. De oefeningen zijn specifiek, soms rustig en klein of zo nodig intensief.

Revalidatietherapie: bent u geopereerd aan bijvoorbeeld uw schouder, heup of enkel? U wordt vakkundig begeleid tijdens de opbouw van de belasting en herstel van de functie.