Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Fysio Lijnbaansgracht

Barbara Roodnat - Direct een afspraak maken? Bel 06-29889118

 DE PRAKTIJK IS OPEN

Lees hieronder wat van belang is

voordat u de praktijk bezoekt. 

Behandelmethoden

• Ademhalingsoefeningen

• Ontspanningsoefeningen

• Coaching

• Massage

Bij stress gerelateerde aandoeningen is het van belang naar de oorzaak ervan te kijken. De psychosomatisch werkende fysiotherapeut maakt gebruik van coaching, ontspannings- en ademhalingsoefeningen.

Ademhalingsoefeningen

De ademhaling heeft een directe connectie met ons stresssysteem. Een te hoge ademhaling kan hyperventilatie provoceren, een diepe regelmatige ademhaling brengt rust en ontspanning. Overmatige spierspanning, maar ook piekeren kan de ademhaling belemmeren.

Ontspanningsoefeningen

Ontspanningsoefeningen zijn een belangrijk onderdeel van de behandeling. Je leert hoe je thuis, op je werk of op een willekeurige locatie een stressreactie zelf kunt reguleren.

Coaching

Hoe werken stressmechanismen? Waarom reageert je lichaam met rare signalen, zoals hartkloppingen? Hoe ga je ermee om en hoe herken je situaties die een onbewuste reactie uitlokken? Als je niet weet wat er met je gebeurd kun je er ook niet mee leren omgaan.

Massage

De oudste en bedroefdste methode voor spanningsregulatie! Goed inzetbaar in combinatie met actieve stresshantering.

0