Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Fysio Lijnbaansgracht

Barbara Roodnat - Direct een afspraak maken? Bel 06-29889118

 DE PRAKTIJK IS OPEN

Lees hieronder wat van belang is

voordat u de praktijk bezoekt. 

Psychosomatiek

Psychosomatische klachten

Een groot aantal klachten heeft een relatie met stress. Een zekere mate aan stress hoort bij het leven. Echter ligt de grens van belasting naar overbelasting bij ieder persoon ergens anders. Chronische stress kan zorgen voor verhoogde spierspanning in de nek, schouders, armen en de rug, maar ook voor slecht slapen en futloosheid. Hierdoor ben je vaak minder in beweging.

Soms negeren we stress voor een (te) lange periode en zijn we ons er niet van bewust dat klachten die we ervaren gerelateerd zijn aan overbelasting. Deze overbelasting kan ontstaan op zowel mentaal als emotioneel vlak, evenals door (chronische) pijn. Lichaam en geest zijn een onafscheidelijk duo. Een verstoring op een van de niveaus beïnvloedt de ander. 

De behandeling richt zich op het inzichtelijk maken van (stress)factoren en het herstel van de belastbaarheid. Samen zoeken wij naar een gerichte oplossing.

0