Fysio Lijnbaansgracht

Barbara Roodnat - Direct een afspraak maken? Bel 06-29889118

WELKOM!

 

De algemene voorwaarden omtrent Corona gelden nog steeds! 


Verder is van belang dat u gemaakte afspraken tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) afzegt. Anders worden kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

Psychosomatiek

Psychosomatische klachten

Een groot aantal klachten heeft een relatie met stress. Een zekere mate aan stress hoort bij het leven. Echter ligt de grens van belasting naar overbelasting bij ieder persoon ergens anders. Chronische stress kan zorgen voor verhoogde spierspanning in de nek, schouders, armen en de rug, maar ook voor slecht slapen en futloosheid. Hierdoor ben je vaak minder in beweging.

Soms negeren we stress voor een (te) lange periode en zijn we ons er niet van bewust dat klachten die we ervaren gerelateerd zijn aan overbelasting. Deze overbelasting kan ontstaan op zowel mentaal als emotioneel vlak, evenals door (chronische) pijn. Lichaam en geest zijn een onafscheidelijk duo. Een verstoring op een van de niveaus be├»nvloedt de ander. 

De behandeling richt zich op het inzichtelijk maken van (stress)factoren en het herstel van de belastbaarheid. Samen zoeken wij naar een gerichte oplossing.