Fysio Lijnbaansgracht

Barbara Roodnat - Direct een afspraak maken? Bel 06-29889118

WELKOM!

 

De algemene voorwaarden omtrent Corona gelden nog steeds! 


Verder is van belang dat u gemaakte afspraken tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) afzegt. Anders worden kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

De eerste afspraak

Fysiotherapie en de behandeling van psychosomatische klachten worden beiden vergoed als reguliere fysiotherapie.

Bent u aanvullend verzekerd? Dan worden de behandelingen direct bij uw verzekering gedeclareerd. Bij een restitutiepolis moet u soms eerst zelf de behandeling betalen. U krijgt het bedrag na het indienen van de nota van uw verzekering terugbetaald.

Bent u niet aanvullend verzekerd? U dient dan na afloop van de behandeling contant of per internetbankieren te betalen. Bij Tarieven vindt u het overzicht van de tarieven.

Directe toegankelijkheid fysiotherapie: U kunt zonder verwijzing een afspraak maken.

N.B. Bij chronische aandoeningen dient u een verwijzing te hebben.

Ik heb contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. We moeten voldoen aan bepaalde eisen. Naast uw naam en adres moet ik ook het BSN nummer, ID/rijbewijsnummer en uw e-mailadres noteren (privacyreglement). 

Landelijk zijn wij verplicht mee te doen met een kwaliteitsonderzoek. Het komt dus voor dat u na beƫindiging van de behandeling een (korte) vragenlijst opgestuurd krijgt - mits u daartoe toestemming geeft. U bent niet verplicht deze in te vullen, maar ik zou dat wel zeer op prijs stellen.